فروشگاه  دانشجویار

فروشگاه دانشجویار

مرجع معتبر عرضه انواع فایل های دانشجویی در تمامی رشته ها
فروشگاه  دانشجویار

فروشگاه دانشجویار

مرجع معتبر عرضه انواع فایل های دانشجویی در تمامی رشته ها

پاورپوینت درمورد بدیع(رشته ادبیات و زبان فارسی)


نوع فایل : پاورپوینت( Power Point )قابل ویرایش تعداداسلایدها : 145 اسلاید بخشی ازاسلایدها: 1- تعریف مفهوم «بدیع» •بدیع مطالعه در ابزار و شگردها و فنونی است که باعث ایجاد موسیقی کلام می‌شوند (در نثر) و یا موسیقی کلام را افزون‌تر می‌کنند( در شعر). به عبارت دیگر بدیع بررسی و شناخت ابزار و شیوه‌هایی است که به وسیلۀ آن ها در بین اجزاء کلام تناسبات و روابط خاصی به وجود می‌آید. 2- تعریف صنعت «بدیعی» •به ابزاری ...

پاورپوینت درمورد بدیع(رشته ادبیات و زبان فارسی)


نوع فایل : پاورپوینت( Power Point )قابل ویرایش تعداداسلایدها : 145 اسلاید بخشی ازاسلایدها: 1- تعریف مفهوم «بدیع» •بدیع مطالعه در ابزار و شگردها و فنونی است که باعث ایجاد موسیقی کلام می‌شوند (در نثر) و یا موسیقی کلام را افزون‌تر می‌کنند( در شعر). به عبارت دیگر بدیع بررسی و شناخت ابزار و شیوه‌هایی است که به وسیلۀ آن ها در بین اجزاء کلام تناسبات و روابط خاصی به وجود می‌آید. 2- تعریف صنعت «بدیعی» •به ابزاری ...

تحقیق بررسی میزان توانمندی کارکنان گمرک

تحقیق-بررسی-میزان-توانمندی-کارکنان-گمرک
تحقیق بررسی میزان توانمندی کارکنان گمرک
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 180
حجم فایل: 1085 کیلوبایت
قیمت: 8000 تومان

توضیحات:
تحقیق رشته مدیریت با عنوان بررسی میزان توانمندی کارکنان گمرک، در قالب فایل word و در حجم 180 صفحه.

مقدمه:
توانمندسازی مفهومی پرابهام و غیر قطعی داشته و افراد مختلف متناسب با ویژگیهای خود از آن استنباطی دارند. توانمندسازی را به قادرساختن افراد برای انجام کار تعریف می کنند. این مفهوم به دنبال تحولات اساسی به وجود آمده در جوامع مانند جهانی شدن - تحولات درفناوریهای ارتباطی وداده پردازی – در اولویت قرار گرفتن حقوق بشر و افزایش انتظارات کارکنان پدید آمده است. لذا همزمان با پیشرفت تکنولوژی و حرکت سازمانها به سوی تخت شدن و حذف لایه های میانی مدیریت به دلیل نیاز به استفاده از حداکثر ظرفیت افراد و لزوم تفویض اختیار به آنها توانمندسازی اهمیت خاصی می یابد. سازمانها باید به کارکنانشان انگیزه بدهندوآموزش دهند-زیرا کارکنان توانمند به سازمان نفع می رسانند. امروزه کارکنان مشتریان داخلی سازمانها محسوب می شوند. باور بر این است که هر سازمانی برای ارضای مشتریان خود بایستی ابندا رضایت مشتریان داخلی خود راتامین کند. یکی از مهمترین مسایلی که امروزه سازمانها بایستی به آن توجه داشته باشند بهسازی نیروی انسانی است. و هدف از بهسازی نیروی انسانی افزایش توانمندیها- مهارتها و انگیزه های آنان است تا در پرتو آن بهره وری بیشتری حاصل شود. و از آنجاییکه مدیریت منابع انسانی با ملحوظ داشتن تحولات ملی و بین المللی یکی از مهمترین عناصر توسعه تلقی می گردد و توانمندی نیروی انسانی یکی از راههای رسیدن به توسعه محسوب می شود بنابراین با اشراف بر اهمیت توانمندسازی در این پژوهش سعی براین است به با بررسی توانمندی کارکنان و ابعاد توانمندسازی در گمرک کرمانشاه گامی درجهت بهسازی نیروی انسانی این سازمان برداریم.
بیان مساله:
توانمندسازی نیروی انسانی یکی از اعجازآورترین رویکردهای توسعه منابع انسانی می باشد که منجربه بالندگی نیروی انسانی درسازمان می گردد. توانمندسازی یک حرکت دایمی است و اهمیت آن همواره رو به افزایش است چراکه اساس توسعه درکسب وکارهای امروز-همگام بودن باتغییرات اجتماعی-دستاوردهای تکنولوژی و تقاضاهای محیط رقابتی می باشد. سازمانها نیازمند افرادی هستند که بتوانند بهترین استفاده از تکنولوژی پیشرفته را ارایه دهند و نوآوریها را بیابند و بتوانند محصولات و خدمات خود را بهبود ببخشند.( اسمیت ،2000،14).
چارلزهندی(1995) متذکر می شود که منابع مرسوم و سنتی ثروت(زمین-موادخام-تکنولوژی وحتی کارگران غیرماهر)را در مواقع لازم می توان خرید. عاملی که بدون آن نمی توان کارکرد نیروی انسانی توانمند است که می توانداز همه این منابع برای دستیابی به بهترین مزایا به راحتی استفاده کند. هدف توانمندسازی این است که مغزهای افراد را همانند بازوانشان به کار بیاندازد .
توانمندسازی اشاره به یک حس درونی در افراد دارد که باعث میشود آنان به طور مستقل تصمیماتی را درفرایند کاری خویش اتخاذ نمایند.(مایک وان و لوری توماس،1995،5)توانمندسازی ابزاری ست برای باز گذاشتن دست کارکنان به گونه ای که آنها بتوانند برای آنچه که فکر می کنند بهترین است بدون ترس از وتوشدن توسط رؤسایشان از آزادی عمل برخوردار گردند. کارکنان توانمند با بهره گیری ازپنج بعد اصلی توانمندسازی(خوداثر بخشی.خودسازمانی . تاثیر گذاری . معنی دار بودن . اعتماد )قادر خواهند بود سازمانها را از بحرانها نجات دهندو برای آنها فرصتهای طلایی در کسب و کار ایجاد نمایند (وتن وکمرون،1378،33)

فهرست مطالب:
فصل اول
1-1 مقدمه
1-2 بیان مساله
1-3 پیشینه تحقیق
1-4 اهمیت وضرورت تحقیق
1-5 اهداف تحقیق
1-6 فرضیه های تحقیق
1-7چارچوب نظری ومدل تحلیلی تحقیق
1-8 نوع وروش تحقیق
1-9 فلمرو مکانی تحقیق
1-10قلمرو زمانی تحقیق
1-11روش نمونه گیری وتعیین حجم نمونه
1-12ابزارهای گردآوری داده ها
1-13 محدودیتها و موانع تحقیق
1-14واژه ها واصطلاحات بکار رفته درتحقیق
1-15 منابع مورد استفاده در تحقیق
فصل دوم
2-1 مقدمه
2-2 تعاریف و مفاهیم توانمندسازی
3-2 دلایل توانمندسازی
2-4 مزایای توانمندسازی
2-5 فرهنگ سازمانی و توانمندسازی
2-6 دیدگاههای مختلف توانمندسازی
2-6-1 دیدگاه عقلانی
2-6-2 دیدگاه انگیزشی
2-6-3 دیدگاه فوق انگیزشی
3-6-4 دیدگاه سیستمی
2-7 مدلهای توانمند سازی
2-7-1 مدلهایی که بر ویژگیهای عام توانمند سازی تاکید دارند
2-7-2 مدلهای اقتضایی
2-8 ابعاد توانمندسازی
2-8-1 خود اثر بخشی
2-8-2 خود سازمانی
2-8-3 پذیرفتن شخصی نتیجه
2-8-4 معنی دار بودن
2-8-5 اعتماد
2-9 عوامل روانشناختی توانمندسازی
2-9-1 احساس شایستگی
2-9-2 احساس داشتن حق انتخاب
2-9-3 احساس مؤثربودن
2-9-4 احساس معنی دار بودن
2-9-5 احساس داشتن اعتماد به دیگران
2-10 ویژگیهای سازمان توانمند
2-11 متغیرهای موثر بر احساس توانمندی افراد
2-11-1 ویژگیهای شخصیتی و فردی
2-11-2 ویژگیهای گروه کاری
2-11-3 ویژگیهای ساختاری اجتماعی واحد کار
2-12 فرایند توانمندسازی
2-13 روشهای توانمند سازی
2-14 تاثیر توانمند سازی بر نگرش کارکنان
2-14-1 تعهددرنوآوری برای روشهای انجام کار
2-14-2 تغییر در مسوولیتها
2-14-3 تغییر در یادگیری
2-15 پیامدهای توانمند سازی
2-16 نقش تفویض اختیاروواگذاری وظایف ومسوولیتها در توانمند سازی
2-17 نقش شفاف کردن اهداف در توانمند سازی
2-18 نقش مشارکت اطلاعاتی در توانمند سازی
2-19 گروه و توانمند سازی
2-20 سبک رهبری متناسب با توانمند سازی
2-21 نظارت بر توانمند سازی
2-22 فرهنگ توانمند سازی
2-23 توانمند سازی افراد و مدیران
2-24 توانمند سازی و رضایت شغلی
2-25 توانمند سازی وفشار عصبی
2-26 منابع استفاده شده برای فصل دوم
فصل سوم
3-1 مقدمه
3-2 روش تحقیق
3-3 ابزار جمع آوری اطلاعات
3-4 مقیاس سنجش نگرشها
3-5 پایایی
3-6 روایی
- تجزیه و تحلیل عاملی تاییدی
3-7 جامعه و نمونه آماری
- جامعه آماری
- حجم نمونه آماری
3-8 روش نمونه گیری
3-9 تکنیکهای آماری مورد استفاده در تحقیق
3-10 مدل تحلیلی تحقیق
- روش فرضی استقرایی
- روش قیاسی
3-12 منابع استفاده شده در فصل سوم
فصل چهارم
4-1 مقدمه
4-2 توصیف داده ها
4-3 استنباط اماری پیرامون فرضیه ها
4-4 بررسی روایی و پایایی عوامل مطرح شده.
4-4-1- تحلیل عاملی تاییدی
4-4-2- آلفای کرونباخ
فصل پنجم
5-1 مقدمه
5-2 نتایج
5-2-1 نتایج حاصل از بررسی فرضیات
5-2-2 نتایج جانبی
5-3- پیشنهادات
پیوستها
الف - آشنایی با سازمان گمرک و گمرکات استان کرمانشاه
ب – پرسشنامه
منابع وماخذ

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

تحقیق بررسی انواع تجهیزات خانواده FACTS


تحقیق-بررسی-انواع-تجهیزات-خانواده-facts
تحقیق بررسی انواع تجهیزات خانواده FACTS
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 60
حجم فایل: 3977 کیلوبایت
قیمت: 7000 تومان

توضیحات:
پایان نامه رشته برق
با عنوان بررسی انواع تجهیزات خانواده FACTS، در قالب فایل word و در حجم 60 صفحه.

بخشی از متن اصلی:
با رشد روز افزون مصرف، سیستمهای انتقال انرژی با بحران محدودیت انتقال توان مواجه هستند.این محدودیتها عملاً بخاطر حفظ پایداری و تامین سطح مجاز ولتاژ بوجود می‌آیند. بنابراین ظرفیت بهره‌برداری عملی خطوط انتقال بسیار کمتر از ظرفیت واقعی خطوط که همان حد حرارتی آنهاست ، می‌باشد. این امر موجب عدم بهره برداری بهینه از سیستم‌های انتقال انرژی خواهد شد.یکی از راههای افزایش ظرفیت انتقال توان‌،‌احداث خطوط جدید است که این امر هم چندان ساده نیست ومشکلات فراوانی را به همراه دارد.
با پیشرفت صنعت نیمه هادی ها و استفاده آنها در سیستم قدرت، مفهوم سیستم های انتقال انرژی انعطاف‌پذیر(FACTS) مطرح شد که بدون احداث خطوط جدید بتوان از ظرفیت واقعی سیستم انتقال استفاده کرد.
پیشرفت اخیر صنعت الکترونیک در طراحی کلیدهای نیمه هادی با قابلیت خاموش شدن و استفاده از آن در مبدل های منبع ولتاژ در سطح توان و ولتاژ سیستم قدرت علاوه بر معرفی ادوات جدیدتر،تحولی در مفهوم FACTS بوجود آورد و سیستمهای انتقال انرژی را بسیار کارآمدتر و موثرتر خواهد کرد . 
برای درک بهتر و شناساندن مشخصات برجسته این ادوات درقدم اول لازم است مشکلات موجود سیستم های انتقال انرژی شناسائی شوند.آنگاه راه حل های کلاسیک برای رفع آنها بیان می شوند.مبدل‌های منبع ولتاژ،که ساختار کلیه ادوات جدید FACTS بر آن استوار است در بخش بعدی مورد بحث قرار 
می گردد و در خاتمه نسل جدید ادوات FACTS معرفی می شوند . 
1-2 محدودیتهای انتقال توان در سیستمهای قدرت 
یک سیستم قدرت از سه قسمت عمده تولید،انتقال و مصرف تشکیل شده است. هدف یک مهندس بهره‌بردار قدرت این است که توان خواسته شده مصرف‌کننده را تحت ولتاژ ثابت و فرکانس معین تامین نماید.از لحاظ کنترل روی مصرف کننده نمی توان محدودیت زیادی اعمال کرد زیرا او خریدار است و خواسته هایش باید تامین شود.
در نتیجه ، کنترل اصلی در شبکه برق روی بخش تولید و انتقال است.حالت مطلوب در سیستم تولید و انتقال این است که این سیستم بایستی قابلیت تولید و انتقال توان خواسته شده را دارا باشد.معمولاً در طراحی اولیه،این خواسته در نظر گرفته می شود.ولی با گذشت زمان تغییراتی از قبیل رشد مصرف،اتصال شبکه‌های دیگر به شبکه قبلی و تاسیس نیروگاهها و خطوط انتقال جدید و ... این تعادل را بر هم زده و محدودیت هایی را در بهره ‌برداری از شبکه قدرت بوجود می آورند. 
گسترش سیستم های قدرت و به هم پیوستن آنها در دو ناحیه متمایز صورت گرفت. ناحیه ای با درصد جمعیت زیاد و وجود نیروگاه های نزدیک به مصرف که توسعه سیستم قدرت را تبدیل به یک شبکه به هم‌پیوسته غربالی تبدیل کرده است ، مثل شبکه های قدرت در اروپا و شرق ایالات متحده آمریکا و ناحیه‌ای که مقدار توان عظیمی را از نیروگاههای آبی به مراکز مصرف در فواصل دور تحویل می دهد.از قبیل سیستمهای موجود در کانادا و برزیل .

فهرست مطالب:
فصل اول : پیشگفتار 
1-1 مقدمه 
1-2 محدودیت های انتقال توان در سیستم های قدرت
1-2-1 عبور توان در مسیرهای ناخواسته 
2-2-2 ضرفیت توان خطوط انتقال 
1-3 مشخصه باپذیری خطوط انتقال 
1-3-1 محدودیت حرارتی
1-3-2 محدودیت افت ولتاژ 
1-3-3 محدودیت پایداری 
1-4 راه حل‌ها
1-4-1 کاهش امپدانس خط با نصب خازن سری
1-4-2 بهبود پرفیل ولتاژ در وسط خط 
1-4-3 کنترل توان با تغییر زاویه قدرت
1-5 راه حل‌های‌ کلاسیک 
1-5-1 بانک‌های خازنی سری با کلیدهای مکانیکی 
1-5-2 بانک‌های خازنی وراکتوری موازی قابل کنترل با کلیدهای مکانیکی 
1-5-3 جابجاگر فاز 
فصل دوم : آشنایی اجمالی با ادوات FACTS 
2-1 مقدمه 
2-2 انواع اصلی کنترل کننده های FACTS 
2-2-1 کنترل کننده‌های سری 
2-2-1-1 جبران ساز سنکرون استاتیکی به صورت سری(SSSC) 
2-2-1-2 کنترل کننده‌های انتقال توان میان خط(IPFC) 
2-2-1-3 خازن سری با کنترل تریستوری (TCSC) 
2-2-1-4 خازن سری قابل کلیدزنی با تریستور (TSSSC) 
2-2-1-5 خازن سری قابل کلید زنی با تریستور (TSSC) 
2-2-1-6 راکتور سری قابل کلید زنی با تریستور (TSSR) 
2-2-1-7 راکتور با کنترل تریستوری (TCSR) 
2-2-2 کنترل کننده‌های موازی 
2-2-2-1 جبران کننده سنکرون استاتیکی(STATCOM) 
2-2-2-2 مولد سنکرون استاتیکی (SSG) 
2-2-2-3 جبران ساز توان راکتیو استاتیکی(SVC) 
2-2-2-4 راکتور قابل کنترل با تریستور (TCR) 
2-2-2-5 راکتور قابل کلیدزنی با تریستور(TSR) 
2-2-2-6 خازن قابل کلیدزنی با تریستور (TSC) 
2-2-2-7 مولد یا جذب کننده توان راکتیو (SVG) 
2-2-2-8 سیستم توان راکتیو استاتیکی (SVS) 
2-2-2-9 ترمز مقاومتی با کنترل تریستوری (TCBR) 
2-2-3 کنترل کننده ترکیبی سری – موازی 
2-2-3-1 کنترل کننده یکپارچه انتقال توان (UPFC) 
2-2-3-2 محدود کننده ولتاژ با کنترل تریستوری(TCVL) 
2-2-3-3 تنظیم کننده ولتاژ با کنترل تریتسوری (TCVR) 
2-2-3-4 جبران‌سازهای استاتیکی توان راکتیو SVC و STATCOM 
2-3 مقایسه میان SVC و STATCOM 
2-4 خازن سری کنترل شده با تریستور GTO (GCSC) 
2-5 خازن سری سوئیچ شده با تریستور (TSSC) 
2-6 خازن سری کنترل شده با تریستور (TCSC) 
فصل سوم : بررسی انواع کاربردی ادوات FACTS 
3-1 مقدمه 
3-2 منبع ولتاژ سنکرون بر پایه سوئیچینگ مبدل 
3-3 کنترل کننده توان عبوری بین خطی (IPFC) 
3-4 جبرانگر سنکرون استاتیکی سری (SSSC) 
3-5 جبرانگر سنکرون استاتیکی (STATCOM) 
3-6 آشنایی با UPFC 
3-6-1 تاثیر UPFC بر منحنی بارپذیری 
3-6-2 معرفی UPFC 
3-7 آشنایی با SMES 
3-7-1 نحوه کار سیستم SMES 
3-7-2 مقایسه SMES با دیگر ذخیره کننده های انرژی 
3-8 آشنایی با UPQC 
3-8-1 ساختار و وظایف UPQC 
3-9 آشنایی با HVDCLIGHT 
3-9-1 مزایای سیستم HVDCLIGHT 
3-9-2 کاربرد سیستم HVDCLIGHT 
3-9-3 عیب سیستم HVDCLIGHT 
3-9-4 بررسی اضافه ولتاژهای داخلی در خطوط انتقال قدرت HVDC 
3-10 مقایسه SCC و TCR از دیدگاه هارمونیک های تزریقی به شبکه توزیع 
3-11 SVC 49
3-12 مبدل های منبع ولتاژ VSC 
فصل چهارم : نتیجه گیری 
منابع 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

تحقیق نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی


تحقیق-نقش-زنان-در-انتخاب-الگوهای-مصرف-غذاﻳﻰ-و-ارائه-راهکارهای-ﻣﺤﻴط-زﻳستی
تحقیق نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 190
حجم فایل: 9715 کیلوبایت
قیمت: 9500 تومان

توضیحات:
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت محیط زیست با عنوان نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زیستی(مطالعه موردی در منطقه 6 تهران)، در قالب فایل word و در حجم 190 صفحه.

چکیده:

یکی از بحرانهای زیست محیطی مسئله انتخاب الگوهای نامناسب مصرف و در واقع مصرف بی رویه است. افزایش مصرف به معنی افزایش ضایعات و آلودگی محیط زیست است و غذا یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی است، که تولید آن به اندازه کافی بستگی به تولید در بخش کشاورزی و روند افزایش جمعیت دارد.

 زنان می توانند به عنوان همسر، مادر، مدیر، و برنامه ریز خانواده و کسی که نقش اصلی را در تنظیم خرید و چگونگی مصرف بعهده دارد و نیز بعنوان مربی و فرهنگساز نسل آینده نقش بسیار مهمی در تغییر الگوی مصرف غذایی و در نتیجه کاهش آلودگی محیط زیست داشته باشد.

در این تحقیق محقق بدنبال اهداف اصلی خویش یعنی افزایش نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی مناسب و نهایتا کاهش فشار وارد بر محیط زیست به علت الگوهای بی رویه مصرف می باشد.

جامعه آماری در این تحقیق ، زنان منطقه ٦تهران می باشند که تعداد ١١۰۵٧نفر را تشکیل می دهند. افراد نمونه به حجم ٣۲۵ نفر بر اساس نمونه گیری چند مرحله ای خوشه ای تصادفی انتخاب شدند. به منظور آزمون فرضیه های تحقیق، پرسشنامه ویژه ای برای کسب اطلاعات تهیه  شده که برای بررسی صحت و سقم فرضیات تحقیق از آزمون کی دو و اسپیرمن استفاده گردید و نتایج آن اینچنین بیان گردید. مطابق نظر پاسخگویان در مورد فرضیه اول با توجه به اینکه ضرائب ۲٦٣/۰و ۲۲٣/۰ از مقدار جدول ١۴٨/۰ بیشتر است بین سطح سواد و نوع الگوی مصرف غذا ،رابطه معنی دار وجود دارد، یعنی هرچه میزان تحصیلات زنان افزایش می یابد، میزان آشنایی آنان با الگوهای مصرف غذایی افزایش می یابد.همچنین با توجه به اینکه اکثر پاسخها ۲/٣۴ درصد در مورد ارتباط سن با الگوی مصرف غذا به سمت گزینه متوسط بوده ، پس ارتباط معنی داری بین ایندو وجود ندارد. در مورد رابطه شاغل بودن زنان و نوع الگوی مصرف ٣/٦۸ درصد به سمت گزینه های خیلی زیاد و زیاد گرایش داشته و کی دو بدست آمده ٧٧/١٣٨ از مقدار جدول بزرگتر است ، پس رابطه معنی دار می باشد. در مورد تاثیر نقش زنان در اقتصاد خانواده در زمینه الگوی مصرف غذا پاسخها به سمت گزینه خیلی زیاد گرایش داشته و در مورد تاثیر نقش زنان بدون همکاری دولت در الگوی مصرف غذا با توجه به مقادیر کی دو بدست آمده٦۴٦/۴۲۴و ۵۲٣/۲١٦ از مقدار جدول بزرگتر است، پس نقش زنان به تنهایی نمی تواند موثر باشد.  بین آموزش زنان و کاهش میزان پسماندها و کاهش در اسراف مواد غذایی و کاهش مشکلات زیست محیطی  ارتباط معنی دار وجود دارد  ،  همپنین هر چه سواد تغذیه ای زنان بیشتر باشد وضعیت تغذیه و سلامت خانواده بهتر می شود. بین نقش زنان و سلامت غذای مصرفی ارتباط معنا دار وجود دارد. بین  افزایش درآمد و بهبود در وضعیت تغذیه  خانواده ارتباط معنا دار وجود دارد.

در آخر به ارائه پیشنهاد در دو بخش مجزا ، یعنی پیشنهاداتی برای دولت و زنان پرداخته شده است.


فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول- کلیات
١‐١‐ فرضیه ,ضرورت ها و اهداف
١‐١‐١‐بیان مسئله
١‐١‐٢‐فرضیه
١‐١‐٣‐ضرورت و اهمیت تحقیق
١‐١‐۴‐اهداف
١‐١‐۴‐١‐اهداف اصلی
١‐١‐۴‐٢‐اهداف فرعی
١‐١‐۵‐متغیرها
١‐١‐۶‐محدودیت های تحقیق
١‐۲-تعاریف نظری و عملیاتی
١‐۲‐١‐تعاریف نظری
١‐۲‐۲‐تعاریف عملیاتی
١‐٣‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف
١‐٣‐١‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف در جهان
١‐٣‐١‐١‐تغییر دادن الگوی مصرف از نظر دستور کار
١‐٣‐١‐۲‐افزایش دسترسی به غذا و تغذیه از نظر دستور کار
١‐٣‐١‐٣‐اهمیت موضوع تغذیه و زنان از دیدگاه کنفرانسهای بین المللی
١‐٣‐۲‐ تاریخچه تغذیه در ایران
١‐٣‐۲‐ ١‐اهمیت الگوی مصرف غذا در برنامه های توسعه کشور
١‐۴‐فیزیولوژی تغذیه
١‐۴‐١‐الگوی تغذیه
١‐۴‐٢‐جریان تولید و تغذیه
١‐۴‐٢‐١‐تعریف تغذیه
١‐۴‐٢‐٢‐ماده مغذی
١‐۴‐٢‐٣‐سوء تغذیه
١‐۴‐٢‐۴‐تغذیه متعادل
١‐۴‐٢‐۵‐عادات غلط غذایی
١‐۴‐٢‐۶‐کربوهیدراتها
١‐۴‐٢‐٧‐پروتئینها
١‐۴‐٢‐٨‐چربیها
١‐۴‐٢‐۹‐ویتامینها
١‐۴‐٢‐١۰‐عناصر معدنی
١‐۴‐٣‐تحقیق و توسعه
١‐۴‐٣‐١‐صنایع غذایی ایران
١‐۴‐۴‐اثرات زیست محیطی تولید و مصرف غذا
١‐۴‐۴‐١‐اثرات زیست محیطی کشاورزی
١‐۴‐۴‐۲‐اثرات زیست محیطی تولید محصولات دامی
١‐۴‐۴‐٣‐اثرات زیست محیطی فاز فرایند مواد غذایی
١‐۴‐۴‐۴‐اثرات زیست محیطی مصرف کننده
١‐۵‐بررسی تغذیه در ابعاد فرهنگی, اقتصادی, اجتماعی
١‐۵‐١‐اثرات توسعه فرهنگی بر تغذیه
١‐۵‐١‐١‐الگوهای فرهنگی غذا
١‐۵‐۲‐اثرات توسعه اقتصادی
١‐۵‐۲‐١‐اقتصاد مواد غذایی
١‐۵‐۲‐۲- دامنه امنیت غذایی در ایران و جهان
١‐۵‐۲‐٣‐اثرات توسعه اقتصادی بر تغذیه
١‐۵‐۲‐۴‐اثرات تغذیه بر توسعه اقتصادی
١‐۵‐۲‐۵‐ارزشیابی سیاست تغذیه در کلان اقتصاد
١‐۵‐۲‐۶‐بحران افزایش قیمت مواد غذایی
١‐۵‐۲‐٧‐رابطه بین درآمد و مصرف
١‐۵‐۲‐٨‐الگوی مصرف مواد غذایی
١‐۵‐۲‐۹‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای ثروتمند
۲‐۵‐۲‐١۰‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای فقیر
١‐۵‐۲‐١١‐وضعیت الگوی مصرف در ایران
١‐۵‐۲‐١۲‐روند مصرف سرانه مواد غذایی در کشور
١‐۵‐۲‐١٣‐موادغذایی و روند عرضه سرانه آنها
١‐۵‐۲‐١۴‐روند تولید محصولات کشاورزی
١‐۵‐۲‐١۵- وضعیت تولید و مصرف مواد غذایی
١‐۵‐۲‐١۶‐کیفیت الگوی تولید و مصرف
١‐۵‐۲‐١٧‐مرکز ثقل تولید محصولات کشاورزی در کشور
١‐۵‐۲‐١۸‐تصویری از تولید موادغذایی در کشور
١‐۵‐۲‐١۹‐بررسی وضعیت عرضه محصولات کشاورزی و تاثیر آن در الگوی مصرف مواد غذایی در ایران
١‐۵‐۲‐۲۰‐استراتژی کاهش ضایعات , وضعیت ایران و ارائه راهکارها
١‐۵‐٣‐ اثرات اجتماعی
١‐۵‐٣‐١‐رشد جمعیت وغذا
١‐۵‐٣‐۲‐سیاست عصر کمیابی غذا
١‐۵‐٣‐٣‐چشم انداز آینده غذا
١‐۵‐٣‐۴‐اثرات بهبود تغذیه بر سطح نیروی انسانی
١‐۵‐٣‐۵‐اثرات سوء تغذیه بر توسعه اجتماعی
١‐۵‐٣‐۶‐تاثیر عوامل اجتماعی بر الگوی مصرف موا غذایی و نقش خانواده
١‐۶‐ زنان
١‐۶‐١‐زنان و توسعه پایدار در دستور کار
١‐۶‐١‐١‐ نقش زنان در تغییر الگوی مصرف
١‐۶‐١‐۲‐ راهکارهای کاهش مصرف
١‐۶‐١‐٣‐نقش آموزش زنان در تغییر الگوی مصرف
١‐۶‐١‐۴‐توانمند سازی زنان در الگوها و نحوه مصرف
١‐۶‐۲‐نقش زنان در کاهش آلودگی محیط زیست, کاهش جمعیت, کمبود مواد غذایی وکمبود آب)
١‐۶‐٣‐ نقش زنان در تغییرات در الگوی مصرف غذایی و سلامت کودکان
فصل دوم – مواد و روشها
۲‐١‐ویژگی منطقه ۶ تهران
۲‐۲‐روش تحقیق
۲‐۲‐١‐نوع تحقیق
۲‐۲‐۲‐ جامعه آماری
۲‐۲‐٣‐ نمونه آماری
۲‐۲‐٣‐١‐حجم نمونه
۲‐۲‐٣‐۲‐ روش نمونه گیری
۲‐٣‐ابزار گردآوری اطلاعات
۲‐٣‐١- مشخصات پرسشنامه
۲‐٣‐۲- روایی و پایایی پرسشنامه
فصل سوم- نتایج
٣‐١‐ آمار توصیفی
٣‐١‐١- توزیع سن پاسخگویان
٣‐١‐۲- توزیع وضع تاهل پاسخگویان
٣‐١‐٣- سطح تحصیلات پاسخگویان
٣‐١‐۴- توزیع وضعیت شغل پاسخگویان
٣‐١‐۵- توزیع وضعیت درآمد ماهیانه(خانوار)پاسخگویان
٣‐۲‐ آمار استنباطی
٣‐۲‐١‐پاسخ به فرضیه اول ( بین نقش زنان و نحوه استفاده در الگوهای مصرف غذایی
رابطه وجود دارد.)
٣‐۲‐١‐١‐پاسخ به سوال ١( آیا سطح سواد زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی نقش موثر دارد؟)
٣‐۲‐١‐۲‐پاسخ به سوال ۲( آیا بین سن زنان و نوع الگوهای مصرف غذایی رابطه وجود دارد؟)
٣‐۲‐١‐٣‐پاسخ به سوال ٣( آیا زنان می توانند با انتخاب الگوهای مصرف غذایی مناسب در اقتصاد خانواده تاثیرگذار باشند؟)
٣‐۲‐١‐۴‐پاسخ به سوال ۴( آیا نقش زنان به تنهایی و بی پشتوانه دولت می تواند در الگوی مصرف غذا تاثیرگذار باشد؟)
٣‐۲‐١‐۵‐پاسخ به سوال ۵( آیا شاغل بودن زنان در الگوی مصرف غذایی خانواده می تواند تاثیرگذار باشد؟)
٣‐۲‐۲‐پاسخ به فرضیه دوم ( بین نقش زنان و کاهش در مصرف (آب, انرژی, پسماند, غذا....) رابطه وجود دارد؟)
٣‐۲‐۲‐١‐پاسخ به سوال ١( آیا بین آموزش زنان و نوع الگوی مصرف( غذا,آب , انرژی ...) ارتباط برقرار است؟)
٣‐۲‐۲‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آیا بین آموزش زنان و کاهش در اسراف مواد غذایی ارتباط برقرار است؟)
٣‐۲‐۲‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آیا بین آموزش زنان و کاهش تولید پسماندها ارتباط برقرار است؟ )
٣‐۲‐۲‐۴‐ پاسخ به سوال ۴( آیا بین آموزش زنان و کاهش مشکلات زیست محیطی رابطه برقرار است؟ )
٣‐۲‐٣‐ پاسخ به فرضیه سوم ( بین نقش زنان در بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است.)
٣‐۲‐٣‐١‐ پاسخ به سوال ١( آیا بین افزایش درآمد خانواده و بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است؟)
٣‐۲‐٣‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آیا سطح سواد تغذیه ای زنان در بهبود وضعیت تغذیه و سلامت کودکان و خانواده نقش مؤثر دارد؟)
٣‐۲‐٣‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آیا بین نقش زنان و سلامت غذای مصرفی در خانواده ارتباط وجود دارد؟)
فصل چهارم- نتیجه گیری و پیشنهادات
۴‐١‐ بحث و نتیجه گیری
۴‐١‐١‐ مقدمه
۴‐١‐٢‐بحث و نتیجه گیری پرسشنامه
۴‐١‐٢‐١- نتیجه گیری از فرضیه اول و سوالات پژوهشی مربوطه
۴‐١‐٢‐۲- نتیجه گیری از فرضیه دوم و سوالات پژوهشی مربوطه
۴‐١‐٢‐٣- نتیجه گیری از فرضیه سوم و سوالات پژوهشی مربوطه
۴‐١‐٢‐۴- نتیجه گیری از سوالات مربوط به میزان مصرف مواد غذایی
۴‐۲‐پیشنهادات
۴‐۲‐١‐نقش دولت
۴‐۲‐١‐١‐ پیشنهاداتی برای دولت در ارائه برنامه های آموزشی
۴‐۲‐١‐۲‐سایر فعالیتهای مؤثر دولت در زمینه الگوی مصرف غذا
۴‐۲‐۲‐نقش زنان
۴‐۲‐۲‐١‐پیشنهادات برای زنان
پیوست
پیوست الف- پرسشنامه در خصوص نقش زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی
منابع
منابع فارسی
منابع انگلیسی
اینترنت
چکیده انگلیسی
فهرست جداول

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.